Jom Click

Khamis, 1 Disember 2011

" SEGMEN | 1st Anniversary Blog Lyssasecret "

Hello..hellooo....si tocek comel, ayu tak adik akak ni... dengan ikhlas hati dan perkertinya akak suke sesangat nak join  "SEGMEN | 1st Anniversary Blog Lyssasecret " bertuah sungguh ya sesapa dapat join segmen nie.  :)


Alhamdulillah blog Lyssa dah berumur setahun betulah kalau baby umur nie baru tumbuh gigi 4-5 batang macam baby Iqbal akak baru 10 bulan baru 4 batang.

Saya baru jer dalam blog nie,
* bila tengok blog lyssasecre nie simple tetapi tertarik nak menarik untuk orang berkunjung.
* warna pink yang digunakan tidak pekat tidak juga cari, kiranya tak sakit matalah, rasa lembut saja macam lyssa jugak.
* tutorial yang lyssa dedahkan sangat bagus bagi new bloger macam akak ni, InsyaAllah akak akan cuma ikut satu persatu take time coz buzy gak dgn kerja :) hehheh
* akak doa kan Lyssa berjaya dengan keputusan Lyssa untuk full time bloger.

TQ.  JOm join, segmen ini.

42 ulasan:

  1. hey , n hye :)

    datnag dari segmen yang sama :)

    suda follow , hit me back

    http://neynaproperty.blogspot.com

    BalasPadam
  2. Membalas kunjungan dr segmen yg sama...

    http://masrinasidek.blogspot.com/2011/12/segmen-1st-anniversary-blog-lyssasecret.html

    BalasPadam
  3. dari segment same,, follow awk,, :D

    BalasPadam
  4. sudah follow .. thnxs sudi singgah blog niena .. =)

    BalasPadam
  5. singgah sini, dari segmen yg sama =D

    BalasPadam
  6. tak lama lagi tuan punya belog ni pun akan glamour :)

    BalasPadam
  7. dtg dr segmen yang sme
    doen folow cni

    http://luahanhatiseoarangperempuan.blogspot.com/2011/11/segmen-1st-anniversary-blog-lyssasecret.html

    BalasPadam
  8. dari segmen kak Lyssa jugak!

    http://nabilamedan-taipmenaip.blogspot.com/2011/12/segmen-1st-anniversary-blog-lyssasecret.html

    BalasPadam
  9. dari segmen yg sama :)
    http://cikyanxyanx.blogspot.com

    BalasPadam
  10. Marilah visit dari segmen yg sama...

    http://lightguidanceoflife.blogspot.com/2011/11/segmen-1st-anniversary-blog-lyssasecret.html

    BalasPadam
  11. dari segmen yg same :)

    irapunyela.blogspot.com

    BalasPadam
  12. akak datang terjah sini dari segmen lyssa... :-)

    http://marinafazli.blogspot.com/2011/12/segmen-1st-annivesary-blog-lyssasecret.html

    BalasPadam
  13. Terima kasih semua...
    saya akan berkunjung blog anda semua..

    BalasPadam
  14. hye. saya singgah dari segmen yang sama. done follow u. kalau sudi, jom singgah blog saya

    :)

    BalasPadam
  15. Datang dari segmen yang sama.Sudah follow.Kalau sudi,follow saya balik :)
    http://nurainahusnabintizin.blogspot.com/2011/12/segmen-1st-anniversary-blog-lyssasecret.html

    BalasPadam
  16. datang dari segment yg sama ..
    sudah follow .. =)
    nice blog ..
    follow me back ..
    http://daniel-happyalways.blogspot.com/2011/12/segmen-1st-anniversary-blog-lyssasecret.html

    BalasPadam
  17. singgah sini dari segmen yg sama,jgn lupa terjah Ain punya blog jugak:D

    http://budakepoh.blogspot.com/2011/12/segmen-1st-anniversary-blog-lyssasecret.html

    BalasPadam
  18. eykaa follow awk dr segmen yg same :)

    BalasPadam
  19. salam kenal :)

    from : http://nadyabubble.blogspot.com/2011/12/segmen-1st-anniversary-blog-lyssasecret.html

    BalasPadam
  20. dari segmen yang sama.nice opinion.sudah follow,kalau sudi followlah balik :)

    http://haqitaroon.blogspot.com/2011/12/segmen-1st-anniversary-blog-lyssasecret.html

    BalasPadam
  21. Join segmen yg sama....salam perkenalan...

    BalasPadam
  22. fara dtg dr segmen yg sama
    dah follow

    http://hakmilikfara.blogspot.com/2011/11/segmen-1st-anniversary-blog-lyssasecret.html

    BalasPadam
  23. Assalamualaikum kakak . adik dah follow . nice blog . ini link adik

    http://bukudiarikecilku.blogspot.com

    BalasPadam
  24. dari segmen y sama . jum singgah jgk ea :) jgn lupa follow sekali :)

    http://sibudakhijau.blogspot.com/2011/12/segmen-1st-anniversary-blog-lyssasecret.html

    BalasPadam
  25. hye, singgah dr segmen sama ^^

    BalasPadam
  26. singgah sini, dari segmen yg sama =D

    http://hairuliza-anakku.blogspot.com/2011/12/segmen-1st-anniversary-blog-lyssasecret.html

    BalasPadam
  27. Arol Mubin datang terjah blog ini. Salam perkenalan! :D

    http://arolpunyeblog.blogspot.com/2011/12/segmen-1st-anniversary-blog-lyssasecret.html

    BalasPadam
  28. nana datang dari segmen yang sama .
    sggah & follow
    jum sggah blog nana pulak :)
    http://awananocadbury.blogspot.com/2011/12/segmen-1st-anniversary-blog-lyssasecret.html

    BalasPadam
  29. already follow ur blog, feel free to follow me back...

    BalasPadam
  30. hye...singgah n follow sini...jemput singgah blog kite plak ye!!

    BalasPadam
  31. dari segmen yg sama :)

    http://miss-candy-nby.blogspot.com/2011/12/segmen-1st-anniversary-blog-lyssasecret.html

    BalasPadam
  32. bw dr segmen sama

    http://saranghaesolehah.blogspot.com

    BalasPadam
  33. Balas Knjungan..
    Thanks sbb snggah...

    BalasPadam
  34. singgah balas kunjungn anda ,,
    done follow , thankz yaa :)

    BalasPadam
  35. singgah dan follow sini :)


    http://underskema.blogspot.com/2011/12/segmen-1st-anniversary-blog-lyssasecret.html

    BalasPadam

senyuman manis pada saya :)